Byt 3+1 v obci Praha, k. ú. Střížkov

Odročená

Informace o dražbě

Druh dražby Elektronická dražba
Číslo dražby 206 EX 350/12-179
Nejnižší podání 2.266.667 Kč
Minimální příhoz 30.000 Kč
Maximální příhoz neomezený

Dražba se v uvedeném termínu nekoná z důvodu ODROČENÍ.

Pro více informací kontaktujte dražebníka.


KrajHlavní město Praha
OkresHlavní město Praha
Stav dražbyOdročená
Typ dražbyExekuční dražba nedobrovolná
Číslo dražby206 EX 350/12-179
Začátek dražby23.07.2019 13:00
Konec dražby23.07.2019 13:30

Dražebník

Exekutorský úřad Praha 4, Mgr. Jan Škarpa
Šátalská 469/1, 142 00 Praha 4

Kontaktní osoba

Sekce dražební
telefon: 720 977 569,
drazebni@eupraha.cz


Nejnižší podání2.266.667 Kč
Výsledná cena (odhadní)3.400.000 Kč
Minimální výše příhozu30.000 Kč
Dražební jistota100.000 Kč
Bankovní účet dražebníka4356373359/0800
Variabilní symbol1200350179
Specifický symbolRČ nebo IČ
  1. Dražební jistotu uhraďte bankovním převodem, nebo vložením hotovosti na bankovní účet dražebníka.
  2. Lhůta k doplacení nejvyššího podání bude stanovena usnesením o příklepu.

Popis

Dražba nemovitých věcí se koná prostřednictvím elektronicého systému dražeb.

Oceňovaná bytová jednotka je vybudována v typovém panelovém bytovém domě. Počet nadzemních podlaží domu je 8 a je bez podzemního podlaží. V objektu není půda a nemá vybudované obytné podkroví. Základy má železobetonové izolované, objekt je panelové konstrukce a stropy jsou železobetonové montované. Střecha je rovná, střešní krytina je tvořena živičnou lepenkou a klempířské prvky jsou plechové. Vnější omítky jsou vápenocementové a plášť je zateplen polystyrenem. Dům má tyto společné prostory: vstupní prostor, schodiště, výtah.

Objekt byl postaven odhadem v roce 1980.

Stěny objektu jsou bez vad, střecha je bez vad, okna jsou zastaralá, podlahy jsou zastaralé, vybavení je zastaralé a rozvody jsou zastaralé. Bytový dům je v dobrém stavu. Vlastnictví bytové jednotky je osobní. Je umístěna v 4. podlaží a její dispozice je pravděpodobně 3+1. Součástí bytové jednotky je obývací pokoj o výměře pravděpodobně 14,90 m2, chodba o výměře 8,53 m2, pokoj o výměře 6,67 m2, pokoj o výměře 9,86 m2, koupelna o výměře 2,56 m2, WC o výměře 0,96 m2, kuchyně o výměře 9,50 m2, lodžie o výměře 5,22 m2, komora (mimo byt) o výměře 1,44 m2. Podlahová plocha činí 52,98 m2. Podlahová plocha vč. příslušenství činí 59,64 m2.

Bytové jádro je zřejmě umakartové. Vnitřní omítky jsou vápenné. V bytové jednotce jsou instalována dřevěná okna s dvojsklem, příslušenství oken chybí. Orientace obytných prostor je na severozápad, jihovýchod. Koupelna disponuje klasickou vanou a na WC je klasická toaleta. Vnitřní dveře jsou dřevěné plné, dřevěné prosklené, zárubně dveří jsou ocelové a vchodové dveře jsou dřevěné. Je instalována kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů. Osvětlovací techniku tvoří lustry. V obytných místnostech je položeno lino, v kuchyni je lino, koupelna má lino a chodba má na podlaze lino. Další vybavení se v bytové jednotce zřejmě nenachází.

Do bytové jednotky je zavedena elektřina o napětí 230V a je napojen na rozvodnou síť elektrického proudu. Do objektu je zaveden vodovod, odpadní vody jsou svedeny do kanalizace a rozvod zemního plynu není připojen. V bytě je dálkové ústřední topení a topná tělesa představují závěsné radiátory. Ohřev vody je řešen dálkově. 

Stěny bytu jsou bez vad, okna jsou zastaralá, podlahy jsou zastaralé, vybavení je zastaralé a rozvody jsou zastaralé. Oceňovaný byt je pravděpodobně před rekonstrukcí.

Na pozemku jsou trvalé porosty v podobě okrasných dřevin a není oplocen. Pozemek je rovinatý. Přístup k objektu je bezproblémový po zpevněné obecní cestě. Bytový dům je situovaný v severní části obce a charakter okolí odpovídá rezidenční zástavbě bytovými domy. Dostupnost obchodů je úplná - vybavenost obchodními středisky i specializovanými obchody. V místě je kompletní soustava základních, středních i vysokých škol včetně specializovaných zařízení a v místě je kompletní vybavenost z hlediska kulturních zařízení. V okolí domu je kompletní vybavenost z hlediska sportovního vyžití, v okolí je kompletní soustava úřadů a v obci je pobočka České pošty.

Okolí domu je klidné, bez zdraví ohrožujících vlivů a zeleň v podobě parků v docházkové vzdálenosti. Objekt se nachází v lokalitě se zanedbatelným nebezpečím výskytu záplav.

V místě je zastávka MHD v docházkové vzdálenosti a zastávka dálkových spojů ve vzdálenosti dojezdové, je zde omezená možnost parkování přímo u objektu. Jsou zde bezproblémové vztahy - vlastník je se sousedy v běžném kontaktu a v okolí domu není zvýšena kriminalita - zločiny jsou zde výjimečné.

Oceňované nemovitosti nejsou zatíženy věcnými břemeny.


Termín prohlídky

Prohlídky nejsou organizovány.


Rozhodnutí v průběhu dražby



Adresa místa předmětu

ulice Rumburská 482/8, Praha, okres Hlavní město Praha, kraj Hlavní město Praha, Česko

Přejete si dostávat e-mailem jednou týdně nové nabídky?

Přihlaste si náš newsletter.