Byt 2+kk v obci Praha, k. ú. Háje

Odročená

Informace o dražbě

Druh dražby Elektronická dražba
Číslo dražby 206 EX 1085/18-104
Nejnižší podání 2.133.333 Kč
Minimální příhoz 32.000 Kč
Maximální příhoz neomezený

Dražba se v uvedeném termínu nekoná z důvodu ODROČENÍ.

Pro více informací kontaktujte dražebníka.


KrajHlavní město Praha
OkresHlavní město Praha
Stav dražbyOdročená
Typ dražbyExekuční dražba nedobrovolná
Číslo dražby206 EX 1085/18-104
Začátek dražby14.05.2019 13:00
Konec dražby14.05.2019 13:30

Dražebník

Exekutorský úřad Praha 4, Mgr. Jan Škarpa
Šátalská 469/1, 142 00 Praha 4

Kontaktní osoba

Sekce dražební
telefon: 720 977 569,
drazebni@eupraha.cz


Nejnižší podání2.133.333 Kč
Výsledná cena (odhadní)3.200.000 Kč
Minimální výše příhozu32.000 Kč
Dražební jistota100.000 Kč
Bankovní účet dražebníka4356373359/0800
Variabilní symbol1801085104
Specifický symbolRČ nebo IČ
  1. Dražební jistotu uhraďte bankovním převodem, nebo vložením hotovosti na bankovní účet dražebníka.
  2. Lhůta k doplacení nejvyššího podání bude stanovena usnesením o příklepu.

Popis

Dražba nemovitých věcí se koná prostřednictvím elektronicého systému dražeb.

Oceňovaná bytová jednotka je vybudována v typovém panelovém bytovém domě. Stavba má celkem 8 nadzemních podlaží a nemá podzemní podlaží. V objektu není půda a není zde vybudováno obytné podkroví. Základy má železobetonové izolované, objekt je panelové konstrukce a stropy jsou železobetonové montované. Má rovnou střechu, střešní krytina je tvořena živičnou lepenkou a klempířské prvky jsou plechové. Vnější omítky jsou latexové a plášť je zateplen polystyrenem. Dům má tyto společné prostory: vstupní prostor, schodiště, výtah.

Na základě sdělení osoby přítomné během prohlídky byl objekt postaven v roce 1974. V roce 2000 proběhla rekonstrukce těchto konstrukčních prvků: okna - celková, dále v roce 2018: zateplení pláště - celková. Stěny jsou bez vad, střecha je bez vady, okna jsou bez vad, podlahy v objektu jsou bez závad, vybavení objektu je bez vad a v objektu jsou rozvody bez vad. Bytový dům je ve velmi dobrém stavu.

Oceňovaná bytová jednotka je v osobním vlastnictví. Je umístěna v 6. podlaží objektu a dispozičně se jedná o 2+kk. Součástí bytové jednotky je kuchyňský kout o výměře 5,20 m2, obývací pokoj o výměře 15,81 m2, koupelna o výměře 3,40 m2, chodba o výměře 6,86 m2, WC o výměře 0,96 m2, pokoj o výměře 10,79 m2, sklepní kóje o výměře 0,80 m2. Podlahová plocha činí 43,02 m2. Podlahová plocha vč. příslušenství činí 43,82 m2.

Bytové jádro je vyzděné. Vnitřní omítky jsou vápenné. V bytové jednotce jsou instalována plastová okna s dvojsklem, v celém bytě včetně žaluzií. Obytné prostory mají orientaci na jihozápad. Vybavení koupelny tvoří klasická vana, umyvadlo a WC je vybaveno klasickou toaletou. Použité vnitřní dveře jsou dřevěné plné, dřevěné prosklené, zárubně dveří jsou ocelové a vchodové dveře jsou dřevěné. V kuchyni se nachází kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů, elektrický sporák. Osvětlovací techniku tvoří lustry, směrové lampy. V obytných místnostech je laminátová plovoucí podlaha, v kuchyni je lino, v koupelně je položena keramická dlažba a v chodbě je položena keramická dlažba.

Mezi další vybavení bytu patří pohybový alarm, anténní rozvody. Do bytové jednotky je zavedena elektřina o napětí 230V a je připojen k rozvodné síti elektrického proudu. Objekt je připojen na vodovodní řad, odpadní vody jsou svedeny do kanalizace a rozvod zemního plynu není připojen. Byt je vybaven ústředním topením (dálkové) a topná tělesa představují závěsné radiátory. Ohřev vody je řešen dálkově. V roce 2000 proběhla rekonstrukce těchto konstrukčních prvků: rozvody odpadů - celková, rozvody elektřiny - celková, vyzdění jádra - celková, podlahy - celková. Stěny bytu jsou bez vad, okna v bytě jsou bez vad, podlahy jsou bez vad, vybavení bytu je bez vad a rozvody v bytě jsou bez vad. Stav bytu je velmi dobrý. Na pozemku jsou trvalé porosty v podobě okrasných dřevin a není oplocen. Samotný pozemek je rovinatý. K objektu je bezproblémový přístup po zpevněné obecní cestě.

Bytový dům je situovaný v jižní části obce a charakter okolí odpovídá rezidenční zástavbě bytovými domy. Dostupnost obchodů je úplná - vybavenost obchodními středisky i specializovanými obchody. V místě je kompletní soustava základních, středních i vysokých škol včetně specializovaných zařízení a v místě je kompletní vybavenost z hlediska kulturních zařízení. V okolí domu je kompletní vybavenost z hlediska sportovního vyžití, v okolí je kompletní soustava úřadů a v obci se nachází pobočka České pošty.

Dům je postaven v klidné lokalitě bez zdraví ohrožujících vlivů a v docházkové vzdálenosti od domu je zeleň v podobě parků. Objekt se nachází v lokalitě se zanedbatelným nebezpečím výskytu záplav. V místě je zastávka MHD v docházkové vzdálenosti a zastávka dálkových spojů ve vzdálenosti dojezdové, jsou zde omezené parkovací možnosti přímo u objektu. Jsou zde bezproblémové vztahy - vlastník je se sousedy v běžném kontaktu a v okolí domu není zvýšena kriminalita - zločiny jsou zde výjimečné. Oceňované nemovitosti nejsou zatíženy věcnými břemeny.


Možnost učinit předražek

Možnost učinit předražek: Nejde-li o osoby uvedené v § 336h odst. 4 o.s.ř., může každý do 15 dnů ode dne zveřejnění usnesení o příklepu soudnímu exekutorovi písemně navrhnout, že vydraženou nemovitost chce nabýt alespoň za částku o čtvrtinu vyšší, než bylo nejvyšší podání (předražek). Předražek lze uplatnit pouze u příslušného exekutorského úřadu, který dražbu pořádá. Pro učinění předražku není potřeba registrace na portálu www.okdrazby.cz.


Termín prohlídky

Prohlídky nejsou organizovány.


Věcná břemena

Věcná břemena, výměnky a nájemní, pachtovní či předkupní práva, která prodejem nemovité věci v dražbě nezaniknou, nebyla zjištěna (§ 336a odst. 1 písm. d) o.s.ř.).


Rozhodnutí v průběhu dražby



Adresa místa předmětu

ulice Brechtova 848/37, Praha, okres Hlavní město Praha, kraj Hlavní město Praha, Česko

Přejete si dostávat e-mailem jednou týdně nové nabídky?

Přihlaste si náš newsletter.