Byt 2+1 v obci Okříšky

Upuštěná

Informace o dražbě

Druh dražby Elektronická dražba
Číslo dražby D 52/2016
Nejnižší podání 380.000 Kč
Minimální příhoz 5.000 Kč
Maximální příhoz neomezený

Dražba se v uvedeném termínu nekoná z důvodu ZRUŠENÍ.

Pro více informací kontaktujte dražebníka.


KrajVysočina
OkresTřebíč
Stav dražbyUpuštěná
Typ dražbyVeřejná dražba dobrovolná
Číslo dražbyD 52/2016
Začátek dražby07.09.2016 11:00
Konec dražby07.09.2016 11:30

Dražebník

Dražby.net s.r.o., Jakub Sypták
Sokolská 584/11, 772 00 Olomouc

Kontaktní osoba

Vlasta Řezníčková
mobil: +420 734 358 335
reznickova@drazby.net

Úřední hodiny

Úterý09:00 - 15:00
Středa09:00 - 15:00
Čtvrtek09:00 - 15:00

Nejnižší podání380.000 Kč
Cena předmětu dražby640.000 Kč
Minimální výše příhozu5.000 Kč
Dražební jistota100.000 Kč
Bankovní účet dražebníka107-4278120267/0100
Variabilní symbol522016
Specifický symbolRČ nebo IČ
  1. Dražební jistotu uhraďte bankovním převodem, nebo vložením hotovosti na bankovní účet dražebníka.
  2. Lhůta k doplacení nejvyššího podání je uvedena v dražební vyhlášce.

Popis

Bytová jednotka č. 463/32: se nachází v typovém panelovém bytovém domě o pěti nadzemních podlažích, bez podzemního podlaží. Konstrukci domu tvoří železobetonové panely, základy jsou betonové izolované. Stropy objektu jsou železobetonové. Vnější omítky jsou zateplené polystyrenem se štukovou krytinou, vnitřní omítky objektu jsou vápenné. Střecha je rovná, krytinu tvoří živičná lepenka. Klempířské prvky jsou plechové. Dům byl postaven v roce 1972. Známé rekonstrukce proběhly v letech 2010, kdy proběhlo zateplení pláště a výměna oken a poté v roce 2015, kdy byly vyměněny rozvody vody. Společné části domu tvoří vchod do domu, schodiště, kolárna, kočárkárna. Zdivo bytového domu je na základě informací zjištěných při prohlídce bez viditelných vad. Střecha bytového domu je bez viditelných vad. Rozvody v domě jsou v dobrém stavu. Okna jsou v dobrém stavu. Vybavení domu je v dobrém stavu. Jedná se o standardně řešený bytový dům s dobrou údržbou.
Oceňovaná bytová jednotka se nachází v prvním nadzemním podlaží výše popsaného bytového domu. Dispozice bytové jednotky je 2+1. nachází se zde předsíň, kuchyně, 2x pokoj, koupelna s WC a šatna. K bytové jednotce náleží sklepní kóje.
Okna v objektu jsou plastová s dvojsklem. Všechna jsou vybavena žaluziemi. Okna obytných místností objektu jsou orientována na východní/západní stranu. Koupelna je vybavena klasickou vanou, WC je vybaveno klasickou splachovací toaletou. Bytové jádro je umakartové. Interiérové dveře v bytě jsou dřevné, z části prosklené a z části plné, zárubně dveří jsou ocelové. Vstupní dveře jednotky jsou dřevěné bez bezpečnostních prvků. V obytných místnostech tvoří podlahu koberce na cementovém potěru, v koupelně tvoří podlahu PVC a v ostatních místnostech tvoří podlahu koberce na cementovém potěru. Další vybavení bytu tvoří běžné osvětlovací lustry a kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů.
Byt je připojen k elektrické síti - 380 a 220 V, je připojen k obecnímu vodovodu, splašky jsou svedeny do kanalizace, plynovod není zaveden. Vytápění v jednotce je řešeno dodávkově z domovní kotelny, topná tělesa tvoří závěsné radiátory. Ohřev vody je řešen dodávkově z domovní kotelny.
Zdivo bytové jednotky je na základě informací zjištěných při prohlídce bez viditelných vad. Rozvody v jednotce jsou v dobrém stavu. Okna jsou v dobrém stavu. Vybavení jednotky se nachází ve stavu před rekonstrukcí či výměnou. Jedná se o standardně řešenou bytovou jednotku v původním stavu s dobrou údržbou. Samotný pozemek je rovinatý. Přístup k objektu je bezproblémový po zpevněné obecní cestě. Z hlediska polohy se objekt nachází v části obce navazující na střed. V okolí objektu je zástavba bytovými domy. Lokalita má dostačující vybavenost obchodními středisky i specializovanými obchody. V místě je dostupná základní škola, pro vyšší vzdělání a specializované služby je nutné dojíždět. Z hlediska dostupnosti kultury je v místě pouze částečná vybavenost. Vybavenost pro sportovní vyžití je v lokalitě pouze částečná. Nejdůležitější úřady se nachází v místě, ostatní jsou v dojezdové vzdálenosti.
Z hlediska životního prostředí se jedná o lokalitu bez zdraví ohrožujících vlivů. Zeleň v podobě lesů a luk je v docházkové vzdálenosti od objektu. Jedná se o lokalitu se zanedbatelným nebezpečím výskytu záplav.
V místě se nenachází zastávka MHD, pouze zastávka autobusových a vlakových dálkových spojů. Parkovací možnosti jsou přímo u bytového domu. Vztahy se sousedy jsou bezproblémové, vlastník je s nimi v běžném kontaktu. V místě není zvýšená kriminalita, zločiny jsou zde výjimečné. Oceňovaný objekt není zatížen žádnými věcnými břemeny.

Termín prohlídky

Prohlídku předmětu dražby stanovuje dražebník v těchto termínech:

1. termín dne 29.8.2016 v 10:00 hodin
2. termín dne 30.8.2016 v 16:00 hodin

Místo prohlídky se stanovuje před bytovým domem č.p. 463 (U stadionu 463), stavba stojí na pozemku parc. č. St. 419/1, vše zapsané na listu vlastnictví č. 2001 (stavby a pozemek), v katastrálním území a v obci Okříšky, Okres Třebíč.


Ve lhůtě stanovené dražební vyhláškou přihlásili své pohledávky do dražby tito věřitelé:

Zástavní věřitel z LV: VITACREDIT s.r.o.,


Věcná břemena

Věcná břemena, výměnky a nájemní, pachtovní či předkupní práva, která prodejem nemovité věci v dražbě nezaniknou, nebyla zjištěna (§ 336a odst. 1 písm. d) o.s.ř.).


Uplatnění předkupního práva

Předkupní právo nebylo prokázáno.


Uplatnění spoluvlastnického práva

Spoluvlastnické právo nebylo prokázáno.


Rozhodnutí v průběhu dražby



Adresa místa předmětu

U stadionu 463, Okříšky, okres Třebíč, kraj Vysočina

Přejete si dostávat e-mailem jednou týdně nové nabídky?

Přihlaste si náš newsletter.